0

Mijn webshop en ik

Erotiek is mijn passie.

Hallo allemaal, graag wil ik me even voorstellen via deze eerste blog.

Ik ben Anneloes Dekker, geboren en woonachtig in Amsterdam en ik heb een passie voor erotiek. Ik vindt alles wat maar een beetje met erotiek te maken heeft erg interessant, omdat ik altijd al graag een eigen bedrijf wilde beginnen ben ik een webshop begonnen. Het resultaat is www.hete-sexspeeltjes.nl. Ik zou het fijn vinden als je eens een kijkje nam en misschien wil je wel je mening met me delen?

Via deze blog wil ik proberen wat aanvullende productinformatie met jullie te delen, ik wil daar niet een te uitgebreide uitleg bij gaan geven maar gewoon een beknopte beschrijving of uitleg van een bepaald product uit mijn webshop. Nou, ik kan er nog veel langer over gaan vertellen maar het beste lijkt mij dat ik maar gewoon begin met een introductie.

Introductie

Welkom in mijn webshop! Hete-sexspeeltjes.nl staat voor een uitgebreide, vriendelijke service en discretie. Bij ons bestel je anoniem en discreet. Onze producten worden geleverd in een doos zonder logo waardoor niemand kan zien wat jij besteld hebt. Mocht je niet tevreden zijn of problemen hebben met je bestelling dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan je vriendelijk te woord en kunnen je helpen met ieder probleem! Ben je benieuwd naar het assortiment, neem dan nu maar eens een kijkje in mijn shop, ik verneem graag je reactie.

Toch alvast even een stukje over een product uit mijn webshop?!

Product: Kamasutra Pleasure Balm Spearmint Likbare Bodygel

Verken elk gevoelig plekje op het lichaam van je partner met deze likbare Kamasutra Pleasure Balm bodygel. De gel heeft een heerlijk frisse spearmint geur en smaak die je zintuigen op scherp zetten. Ook voelt de gel lekker zacht aan op je huid. Probeer hem zelf en je zult zien dat je er geen genoeg van kunt krijgen!

Ingrediënten: water, alcohol denat., sucrose, glycerine, polysorbaat 80, carbomeer, xanthaan gom, menthol, menthol, sodium hydroxide.

 

Voor nu, tot later!  Groetjes, Anneloes